Algemene voorwaarden abonnement op Flute Colors Magazine

Uitgever
Rogier de Pijper Muziek

Abonnement
Met een abonnement op het Flute Colors magazine ontvang je 10 keer per jaar het digitale magazine in pdf-formaat. Deze pdf kun je downloaden op je accountpagina op flutecolorsmagazine.com. Je krijgt een notificatie per e-mail wanneer een er een nieuwe editie voor je klaarstaat.

Aanmelden en opzeggen
Via de webshop op flutecolorsmagazine.com kun je een abonnement bestellen. Nadat je betaling is verwerkt, kun je de laatst beschikbare editie direct downloaden op je accountpagina. Je gaat het abonnement aan tot wederopzegging. Als je je abonnement niet opzegt, dan wordt deze automatisch verlengd met dezelfde periode als tijdens de aanmelding. Opzeggen kan op ieder gewenst moment via je accountpagina en wordt direct verwerkt. Na opzegging wordt je abonnement niet meer automatisch verlengd. Het is niet mogelijk om je abonnement eerder te beeindigen dan de einddatum. Ook is het niet mogelijk om (een deel van) je abonnementsgeld retour te ontvangen.

Betaling
Betaling van het abonnement gebeurt via automatische incasso. Bij het aanmelden dien je vooraf je abonnement voor de eerste periode te betalen. Op de afrekenpagina kun je kiezen voor verschillende betaalmogelijkheden, waaronder iDeal/SEPA incasso en Credit Card. Je ontvangt van ons direct een afschrift van je bestelling in je mailbox.

Communicatie
Je persoonlijke gegevens kun je direct wijzigen op je accountpagina. Je ontvangt van ons e-mailberichten wanneer er een nieuwe editie van het tijdschrift voor je klaarstaat om te downloaden. Ook kun je e-mailberichten ontvangen met informatie over en/of aanbiedingen voor Flute Colors of verwante producten. Je kunt je hier eenvoudig voor afmelden.

Tarieven
Flute Colors kan de tarieven voor het abonnement na verloop van tijd wijzigen. Je wordt hiervan door ons op de hoogte gesteld via e-mail.

Overmacht
Wanneer Flute Colors door overmacht het digitale magazine niet 10 keer per jaar kan leveren, zal abonnee hiervan op de hoogte worden gesteld. We zullen alle mogelijkheden inzetten om de magazines alsnog zo snel mogelijk te produceren. Abonnees kunnen in geval van overmacht geen resitutie van abonnementsgeld claimen.

Aansprakelijkheid
Flute Colors is niet aansprakelijk voor gevolgschade door juiste of onverhoopt onjuiste informatie die via het magazine wordt aangeboden. De informatie in het magazine wordt met uiterste zorg samengesteld.

Vragen
Heb je vragen over het abonnement of de magazines, dan kun je contact opnemen via onderstaande gegevens:
Fute Colors / Rogier de Pijper Muziek
Rogier de Pijper
e-mail: rogier@flutecolors.com
telefoon: +31 (0)6 12 78 11 06