"FLUTE COLORS LIET MIJ ANDERS STUDEREN WAARDOOR IK SNELLER RESULTAAT BOEKTE"

Met Flute Colors kun je de controle over je fluit enorm vergroten, door middel van moderne speeltechieken. Interessant, leerzaam, doelgericht en voor ieder niveau!

GA AAN DE SLAG MET FLUTE COLORS

Met Flute Colors verbeter je je klank, stimuleer je je ademsteun, train je je gehoor en krijg je een flexibeler embouchure.

WELKE UITDAGING GA JIJ AANPAKKEN MET FLUTE COLORS?

 

Ga aan de slag met de Flute Colors studieset, compleet met:

 • Flute Colors oefeningenboek; 12 moderne speeltechnieken met 112 oefeningen
 • Studiewijzer; onderverdeeld in 5 secties: klank, techniek + dynamiek, articulatie, intonatie en coördinatie
 • Jaarpas voor toegang tot meer dan 50 speelstukken en bladmuziek op de website (regelmatig nieuwe stukken!)
 • Instructievideo's van alle technieken op de website
 • Meer dan 100 voorbeeldvideo's van alle oefeningen uit het oefeningenboek
 • Gratis verzending

 

Wereldwijd gekocht in onder andere: Verenigde Staten, Nederland, Duitsland, Italië, Verenigd Koninkrijk, Finland, Australie, België, Brazilië, Zwitserland, Spanje

 

Nu bestellen

Je kunt snel resultaat verwachten als je werkt met Flute Colors! Moderne speeltechnieken zijn beschikbaar voor alle denkbare niveau's en ze kunnen door iedereen aangeleerd worden. De Flute Colors website biedt een scala aan bladmuziek voor zowel de beginner als voor de expert.

Door het spelen van de Flute Colors arrangementen verbeter je automatisch je klank, ademsteun, gehoor en embouchure. Dat zorgt weer voor een onmiddelijke verbetering van totale controle over je instrument. Meer controle betekent beter spelen.

Flute Colors is voor:

 • Docenten
 • Amateurspelers
 • Professionals
 • Beginners en gevorderden
 • Voor elke fluitist, dus ook voor jou!

De gearrangeerde Flute colors stukken gebruik ik vaak met mijn leerlingen. Het zijn bekende pop/klassiek muziekstukken in een andere jasje. Daarmee is het makkelijker en toegankelijker en meer plezierig om de moderne technieken te oefenen en te leren.

De moderne technieken zijn niet altijd makkelijk om te oefenen en zomaar ergens toe te passen, maar met die stukken gaat het een stuk makkelijker. Zeker de moeite waard!

Lucie van Eeden – Novotna, flutist and teacher

Bewaren

Als nieuwe generatie fluitdocent, weet ik dat je met je leerlingen mee moet groeien. Flute Colors bevordert klankkleur en techniek verpakt in hedendaagse hits, maar ook oude klassiekers!

Doordat je vaak met beperkte lesgeeftijden te maken hebt, zijn de arrangementen van Flute Colors efficiënt lesgeefmateriaal.

Elisah Schwarz van Noorloos – flutist and teacher

I love these series of videos on extented techniques by Rogier de Pijper. Last winter I got his book from www.flutecolors.com and it is brilliant! Great ideas, great teaching material, very clear instructions. Thank you, Rogier, for doing such an amazing job!

Yulia Berry, Boston

Flute Colors uitproberen? Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang gratis de studiewijzer in je mailbox. In de studiewijzer vind je verwijzingen naar de online oefeningen, waarvan je er ook 1 gratis kunt downloaden.