Logo Flute Colors Extended techniques for flute

Flute Colors Magazine

Zijn moderne speeltechnieken iets voor jou?

Probeer het uit! Download gratis het Flute Colors magazine!

In het magazine vind je zes speelstukken voor beginners, gevorderden, studenten en docenten. Veel plezier met moderne speeltechnieken!

Het Flute Colors boek

Rogier de Pijper maakte het boek Flute Colors. Hij ontdekte dat met je met het studeren van moderne technieken je (klassieke) fluitspel kan verbeteren.

In dit boek deelt hij zijn bevindingen zodat iedereen de voordelen van het gebruik van moderne speeltechnieken kan ervaren. Het boek en de website zijn zo gemaakt dat ze door zowel amateurs als door professionals gebruikt kunnen worden. Het materiaal is voor alle leeftijden en voor ieder speelniveau.

Koop het boek

Flutecolors.com website

Voeg moderne speeltechnieken toe aan je dagelijkse studie voor het verbeteren van je geluid, het stimuleren van je ademsteun, het trainen van je gehoor en het krijgen van een flexibeler embouchure.

Op flutecolors.com vind je achtergrondinformatie, instructievideo's, notatievoorbeelden en repertoire over alle moderne speeltechnieken.

Het is een bron van (gratis) informatie voor zowel fluitisten als componisten.

Spring naar de technieken

Nieuw studiemateriaal

118 Carnival de Venice
Through history many composers used this song to make variations. Now we have variations containing extended techniques! So find yourself a piano player and get started.

Bekijk bladmuziek

Workshops

Introduceer moderne speeltechnieken bij je studenten met de Flute Colors Workshops.

Flute Colors workshops:

  • voor alle leeftijden en alle niveaus
  • docenten kunnen meedoen en begeleiden
  • introductie tot bijna alle technieken uit het boek
  • perfect voor inspiratie
  • voor nieuwe manieren om oude problemen op te lossen

Meer over workshops

Laatste blogartikel

Even doorbijten! 2 technieken die mij weer snel terug in vorm kregen.
Mijn nieuwe tandarts was heel duidelijk: ‘je verstandskiezen moeten eruit!’ Al zeven jaar lang had mijn oude tandarts aangegeven dat het wel een keer moest gebeuren, maar ik had het steeds weten uit te stellen omdat ik enorm opzag tegen de ingreep. Hoewel ik geen last van de kiezen had, besloot ik deze keer het […]

Lees meer