Logo Flute Colors Extended techniques for flute

Sjabloon testimonals

caret-down caret-up caret-left caret-right
Hilde Severens deelnemer Verder met Flutecolors, Den Bosch

Toen ik via die muziekhandel in Noordwijk een korte workshop heb gedaan in Hoeven met 6 deelnemers, dacht ik, ik wil er meer van weten, ik moet de kans grijpen. Het leukste vond ik te ontdekken dat er nog meer te halen is. Ik heb wel klassiek les gehad, maar had nog nooit gewerkt met moderne speeltechnieken. De lessen waren goed verdeeld, voldoende lang en voldoende uitgediept. Mooi verdeeld over het geheel.

Vooral de harmonics hebben mij veel gebracht. Mijn klank is daardoor verbeterd. Ik heb meer volume, meer zekerheid. Ik hoor het niet alleen zelf, maar ook mensen om mij heen zeggen het. Ik kan iedereen Flute Colors aanbevelen. Als je dwarsfluit speelt, naast het gewone dat je al gekregen hebt, zijn nieuwe, bijzondere technieken zinvol om eens in te duiken.

Je moet het gewoon over je heen laten komen, je zult het resultaat zelf wel merken. Ga het gewoon doen, sta ervoor open. Het is misschien anders dan je gewend bent, maar het heeft zeker meerwaarde.

Marianne Muitjens deelnemer Flute Colors in de les Den Bosch

Ik kende het boek Flute Colors al wel langer, ik vond het een super goed boek en was er enthousiast over. Ik zag Rogier toen op de beurs, bij Adams. Hij was sympathiek, enthousiast en aardig. Ik had dus geen twijfels om aan de cursus deel te nemen.

Sommige technieken gebruikte ik al zoals zingen en spelen uit het boek van Peter-Lukas Graf, boventonen, fluistertonen. Met de uitleg van Rogier werd het veel duidelijker, in het boek is het goed uitgelegd. Iedereen kan het op die manier. Zeker met de lessen.

Ik heb er veel aan gehad. Het verbetert ook die oefeningen. Je hebt meer flexibiliteit. Omdat ik zelf nooit les daarin heb gehad, is het altijd nuttig om het op die manier te kunnen doen.

Het is niet alleen voor gevorderden. Er staan allerlei oefeningen in die je al na een paar jaar kunt. Ik zou de cursus aanbevelen aan docenten die niet veel ervaring hebben met moderne speeltechnieken in de les. Er staan heel wat dingen in het boek. Het is niet alleen voor gevorderden.

SPONSORED BY: