Suite Bransle

Een beetje plezier in deze vreemde, onzekere tijden. Pak je fluit en speel lekker mee! Download de bladmuziek gratis onderaan deze video. Er wordt niet om je e-mailadres gevraagd.

Delen is lief. Stuur dit naar je vrienden.

Facebook
Twitter
LinkedIn

We moeten even thuis blijven
Vreemde tijden! Gebeurt dit echt? De overheid vraagt ons om thuis te blijven, zodat de werkdruk in ziekenhuizen en bij zorgprofessionals hopelijk niet te hoog wordt. Video clips van docenten die tools gebruiken om op afstand les te geven, vliegen social media over. Wel mooi om te zien: ook al missen we de fysieke aanwezigheid, toch lijkt lesgeven met een camera een prima oplossing met redelijke resultaten. Nu we dingen anders *moeten* doen, gaan we dingen anders doen en krijgen we kennis en ervaring die we weer kunnen gebruiken voor projecten in de toekomst.

En wat ga jij doen met je extra vrije tijd? Ben jij klaar om dingen anders te gaan doen? Iets wat je normaal gesproken niet doet, maar iets wat zorgt voor nieuwe ervaringen en nieuwe kennis. Iets waar je voordeel uit kunt halen wanneer je fluit speelt!

Plezier met Suite Bransle
Ga spelen met moderne speeltechnieken! Op deze pagina kun je gaan spelen met Suite Bransle, een arrangement voor vier fluiten. Geen probleem als je even niet met je vrienden kunt spelen, want je kunt één partij kiezen en meespelen met de YouTube video. De bladmuziek kun je gratis downloaden.

Op deze website vind je veel meer arrangementen van bekende stukken, waarin moderne speeltechnieken zijn verwerkt. De technieken zijn niet alleen leuk om te spelen, maar ze helpen je aan een beter embouchure, ze verbeteren je intonatie en coördinatie en zorgen in het algemeen voor meer controle over je instrument.

Ga spelen met moderne speeltechnieken: www.flutecolors.com

Download Flute Colors Magazine
Op zoek naar meer arrangementen?

Download de pilot van het Flute Colors Magazine helemaal gratis. Er staan vier arrangementen in dit magazine.

In het magazine vind je stukken voor beginners, gevorderden, leerlingen en docenten. Veel plezier met moderne speeltechnieken!

Let op: het gratis magazine is alleen in het Engels. Alle andere magazines zijn ook in het Nederlands verkrijgbaar.

Flute Colors Boek

Flute Colors Magazine

Flute Colors Workshops