Logo Flute Colors Extended techniques for flute

Veel gestelde vragen Flute Colors bladmuziek

Flute Colors biedt gratis en betaald bladmuziek aan met moderne speeltechnieken voor fluit. Je hebt een account nodig om bladmuziek van flutecolors.com te downloaden.

Hoeveel bladmuziek staat er op flutecolors.com?
De collectie bevat bladmuziek sinds oktober 2016. Iedere week worden er maximaal drie nieuwe stukken aan de collectie toegevoegd.

Waarom heb ik een account nodig?
Je hebt een account nodig om bladmuziek te kunnen downloaden van flutecolors.com. Zonder account kun je één stuk gratis downloaden om te kijken of het je bevalt. Daarna heb je een betaald account nodig. Maak hier een account aan.

Hoe maak ik een account aan?
Je kunt een account maken door hier te klikken: Maak een account aan. Met een lidmaatschap kun je alle bladmuziek uit de Flute Colors collectie downloaden. Heb je eerder iets op flutecolors.com besteld, dan is er al een account voor je aangemaakt. Je e-mailadres is dan je gebruikersnaam.

Hoe log ik in?
Ga naar de bladmuziekpagina en klik op de knop Log In bovenaan het scherm. Of ga direct naar de inlogpagina. Inloggen doe je met je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord dat je zelf kiest tijdens het registratieproces. Let op: als je een stuk gratis downloadt, dan heb je niet automatisch een account op flutecolors.com.

Wat gebeurt er nadat ik een account aanmaak?
Als je een account hebt aangemaakt, dan wordt je doorgestuurd naar je persoonlijke dashboard. Via het dashboard kun je je gegevens aanpassen en je vindt er een knop "Browse Sheet Music" waarmee je naar de bladmuziekcollectie kunt gaan. In de collectie vind je vervolgens bij ieder stuk een downloadknop.

Wat gebeurt er als ik een lidmaatschap koop?
We vragen je om het lidmaatschap vooraf te betalen. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, waaronder iDeal, PayPal en credit card. Op de bestelpagina wordt gevraagd naar je voornaam, achternaam, e-mailadres en een wachtwoord voor je account. Gebruik je e-mailadres en je gekozen wachtwoord als je bladmuziek wil downloaden uit de collectie.

 

Waar kan ik voor kiezen?
Er zijn drie mogelijkheden voor een lidmaatschap:
1. Een maand toegang. Je kunt maximaal zes stukken downloaden binnen 30 dagen. Een gedownload stuk kun je vaker downloaden; je betaalt dus niet dubbel. Prijs: 15 euro voor 1 maand.
2. Een jaar toegang. Je kunt een jaar lang alle bladmuziek downloaden uit de collectie. Prijs: 30 euro voor 1 jaar.
3. Onbeperkte toegang. Je alle bladmuziek downloaden uit de collectie en je account verloopt nooit. Prijs: 110 euro eenmalig.

Wat gebeurt er als mijn lidmaatschap vervalt?
Heb je gekozen voor een maand toegang of voor een jaar, dan vervalt je account na die tijd. Een lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. We sturen je een e-mailbericht om je te vertellen dat je lidmaatschap binnenkort vervalt. Je kunt dan zelf bepalen of je je lidmaatschap wil verlengen of niet. We brengen geen kosten in rekening als je niet zelf kiest om je lidmaatschap te verlengen. Je betaalt dus alleen op het moment dat je zelf kiest voor het kopen of het verlengen van een lidmaatschap.

Naar wie gaat het geld?
Flute Colors is een initiatief van fluitist Rogier de Pijper uit Nederland. Rogier plaatst de bladmuziek op flutecolors.com en je betaalt Rogier voor zijn werk aan de website.

Als het niet lukt om bladmuziek te downloaden, of als er iets misgaat met registreren, hoe kan ik dan contact opnemen?
Mocht je tegen problemen aanlopen rondom de bladmuziekcollectie, dan kun je altijd terecht bij Rogier de Pijper. Je kunt hem mailen via info@flutecolors.com. Rogier neemt zo snel mogelijk contact met je op en we proberen problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Als de problemen niet verholpen kunnen worden, dan krijg je gewoon je geld terug.

Als ik nog vragen heb?
Vraag het Rogier! Hij beantwoord iedere vraag die je hebt graag! Je kunt hem bereiken via info@flutecolors.com

 

Flute Colors
is een product van Rogier de Pijper Muziek
Kamer van Koophandel 20128666
Elisabethpark 5
4741CE Hoeven
Nederland
t. +31 (0)6 12781106
e. info@flutecolors.com

SPONSORED BY: