Logo Flute Colors Extended techniques for flute

Word lid!

Een van mijn doelen voor 2017 is het vinden van 1000 mensen die de voordelen willen ervaren van het gebruik van moderne speeltechnieken, om je sound te verbeteren, je ademsteun te versterken, je gehoor te trainen en om een ontspannen embouchure te krijgen.

Je kunt snel resultaat verwachten als je werkt met Flute Colors! Moderne speeltechnieken zijn beschikbaar voor alle denkbare niveau's en ze kunnen door iedereen aangeleerd worden. De Flute Colors website biedt een scala aan bladmuziek voor zowel de beginner als voor de expert.

Hoe werkt het?

Hoe je de moderne speeltechnieken kunt uitvoeren wordt uitgelegd op de techniekpagina's van deze website. Bekijk de gratis instructiefilmpjes en je zult snel vooruitgang boeken met de technieken!

De downloadpagina's van deze website bevatten stapels bladmuziek met moderne speeltechnieken zodat je je nieuw verworven techniek kunt oefenen. Het zijn voornamelijk variaties op bekende stukken,  fluitoefeningen en traditionals, maar ook moderne popsongs. Van Bach en Drouet tot Justin Bieber en Bruno Mars.

Door het spelen van de Flute Colors arrangementen leer je automatisch te spelen met meer controle. Dat zorgt weer voor een onmiddelijke verbetering van geluid, ademsteun, gehoor en embouchure.

Nog steeds niet overtuigd? Probeer het gewoon!

Om toegang te krijgen tot alle downloads heb je een lidmaatschap nodig. Voor slechts 30 euro krijg je al een jaar lang toegang tot alle bladmuziek! Elke week komen er nieuwe stukken bij. Hoe goedkoop is dat!

Word vandaag nog lid!

Ben één van die 1000 mensen die de voordelen van moderne speeltechnieken gaat ervaren en word vandaag nog lid!

  • Je betaalt maar één keer (het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd)
  • Betaal veilig met
    PayPalVisaMastercardiDealMister Cash / BancontactSofort
  • Exclusief toegang tot alle bladmuziek
  • Elke week nieuwe stukken
  • Regelmatig een gratis e-mail met de aankondiging van de nieuwe stukken

Bewaren

Wil je meer weten over de Flute Colors bladmuziek? Lees onze veelgestelde vragen hier.

De gearrangeerde Flute colors stukken gebruik ik vaak met mijn leerlingen. Het zijn bekende pop/klassiek muziekstukken in een andere jasje. Daarmee is het makkelijker en toegankelijker en meer plezierig om de moderne technieken te oefenen en te leren.

De moderne technieken zijn niet altijd makkelijk om te oefenen en zomaar ergens toe te passen, maar met die stukken gaat het een stuk makkelijker. Zeker de moeite waard! 

Lucie van Eeden – Novotna, Veldhoven

Als nieuwe generatie fluitdocent, weet ik dat je met je leerlingen mee moet groeien. Flute Colors bevordert klankkleur en techniek verpakt in hedendaagse hits, maar ook oude klassiekers!Doordat je vaak met beperkte lesgeeftijden te maken hebt, zijn de arrangementen van Flute Colors efficiënt lesgeefmateriaal.

Elisah Schwarz van Noorloos, Tilburg

 

I love these series of videos on extented techniques by Rogier de Pijper. Last winter I got his book from www.flutecolors.com and it is brilliant! Great ideas, great teaching material, very clear instructions. Thank you, Rogier, for doing such an amazing job!

Yulia Berry, Boston

 

SPONSORED BY: